Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

17 masini implicate in doua accidente pe A2

17 masini implicate in doua accidente pe A2

Mai multe tamponări s-au produs, în această dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, dar şi pe Centura Ocolitoare a Capitalei, din cauza depunerii de polei.

Nu mai putin de 17 mașini au fost implicate în două accidente rutiere, care au avul loc pe A2 pe ambele sensuri.

Accidentele au avut loc în zona Glina. 10 mașini s-au ciocnit pe sensul de mers către Constanța și șapte pe sensul către București.

Un numar de 22 de persoane au fost evaluate de paramedici, dar doar patru persoane au fost duse la spital.

Victimele nu au răni foarte grave, o singură persoană are o fractură la una dintre mâini.

Una din persoanele rănite în accidentele în lanț care au avut loc miercuri dimineață pe Autostrada A2 a fost externată de la Spitalul ‘Sfântul Pantelimon’ iar a doua victimă adusă la această unitate medicală este în stare stabilă.

Ceilalți doi răniți în accident, tot bărbați, au fost transportați la Spitalul ‘Bagdasar-Arseni’, potrivit ISU București-Ilfov.

Centrul InfoTrafic a atras atenția că traficul este îngreunat la ieşirea de pe A2 Bucureşti – Constanţa către centura Capitalei din cauza accidentelor rutiere în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Accidentele rutiere s-au produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei, atrage atenția Centrul InfoTrafic.

Polițiștii le recomandă șoferilor să reducă mult viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte şi să conducă prudent pentru a evita un accident.

Comments

comments