Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

2 romani morti la Paris

Ministerul Afacerilor Externe anunță cu profund regret că decesul a doi cetățeni români în atacurile produse în cursul nopții trecute în capital Franței a fost confirmat de autoritățile franceze. MAE informează că Ambasada României la Paris este în legătură cu familiile acestora și le va acorda asistența consulară necesară.

Așa cum MAE a informat anterior, un cetățean român a fost rănit ușor în atacurile survenite în cursul nopții în capitala Franței. Persoana în cauza a primit îngrijiri la un spital din Paris și, în cursul dimineții, a fost externată.

Totodată, MAE reiterează că cetățeanul român Andrei Marian Mihai nu a fost rănit în atacurile de la Paris. Acesta a confirmat direct unui reprezentant MAE că informațiile apărute pe contul său de Facebook au fost postate de alte persoane și nu sunt veridice.

Până la această oră, la nivelul Ministerului de Externe nu există alte semnalări de cazuri de cetățeni români care ar fi putut fi răniți sau decedați în atacurile de la Paris. MAE menține permanent legătura cu autoritățile franceze competente.

Comments

comments