Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

20 decembrie zi de doliu in judetul Arges

La propunerea președintelui Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, luni, 19.12.2016, Consiliul Județean Argeș a votat, în unanimitate, hotărârea prin care s-a stabilit ca ziua de 20 decembrie, ziua funeraliilor celui care a fost Dr. Ing. CONSTANTIN STROE, să fie declarată zi de doliu în județul Argeș.

Drapelul de la Consiliul Judeţean Argeș va fi coborât în bernă și toate instituţiile de cultură din subordinea Consiliului Judeţean îşi vor suspenda programele cultural-artistice şi spectacolele sau le vor amâna, după caz.

La începutul ședinței, consilierii județeni au ținut un moment de reculegere în memoria marelui dispărut.

Om de o inestimabilă valoare, Constantin Stroe s-a confundat pe tot parcursul vieții cu destinele automobilului român și implicit cu cel al județului Argeș. Cetățean de onoare al Argeșului și membru al Comitetului de Excelență al județului, Constantin Stroe a reprezentat cu mîndrie și onoare Argeșul, atît în țară cît și peste hotare. Fost director general al uzinei Dacia, Constantin Stroe a fost pe tot parcursul vieții un exemplu demn de urmat pentru toți colaboratorii și nu numai. Constantin Stroe a fost cel care a dus marca Dacia la stadiul de perfecțiune si a făcut ca numele județului Argeș să fie rostit cu respect în întreaga lume.

La inițiativa președintelui Dan Manu, în luna iulie a acestui an, s-a înființat Comitetul de Excelență. Constantin Stroe a făcut parte din nucleul de bază al Comitetului de Excelență și a participat activ, în fiecare lună, la toate întâlnirile Comitetului.

Comments

comments