Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

260 de romani s-au intors de la Albena

Din situația transmisă de reprezentanții misiunii diplomatice aflați la fața locului, în urma solicitărilor turiștilor români, afectați de inundațiile produse în data de 20.06.2014 în stațiunea Albena-Bulgaria, vor fi aduse în țară 30 de persoane și 8 autoturisme.

Din cele 8 autoturisme, 3 vor rămâne în municipiul Constanța, B-dul Aurel Vlaicu nr.133, lângă reprezentanța Mercedes — parcare pusă la dispoziție, cu titlu gratuit, de Primăria municipiului Constanța, iar 5 vor fi transportate până în municipiul București — parcarea Pasaj Victoria, pusă la dispoziție, cu titlu gratuit, de Primăria generală a municipiului București.

Începând cu data de 22.06.2014 ora 14.00, cu sprijinul autorităților bulgare și române, convoiul format dintr-un autocar și autoplatformele care transportă autoturismele avariate au început deplasarea către puntul de frontieră Vama Veche-România, urmând a continua cursa către locurile stabilite din municipiul Constanța, respectiv municipiul București.

Din datele comunicate de reprezentanții misiunii diplomatice a rezultat că, în urma revenirii situației la normalitate, o parte din turiștii români au optat să-și continue sejurul în stațiune.

Începând cu data de 21.06.2014 ora 16.30 și până la această oră, prin Punctele de Trecere a Frontierei, au tranzitat un număr 78 de autoturisme cu 260 persoane care s-au întors din stațiunea Albena.

Comments

comments