Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Accident cu opt raniti in judetul Arges

Opt persoane, intre care sase copii, au fost ranite, duminica, in urma unui accident produs in judetul Arges, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, la o trecere de cale ferata.

Madalin Zamfir, purtatorul de cuvant al Politiei Arges, a precizat ca accidentul a avut loc pe un drum comunal, la o trecere la nivel cu calea ferata fara bariere, semnalizata cu indicatoare.

Astfel, conducatorul unui autoturism in varsta de 34 de ani, se indrepta dinspre localitatea Titesti spre DN 73 C. Acesta nu a oprit la trecerea de cale ferata, autoturismul fiind lovit de un tren de persoane care circula de la Pitesti catre Campulung.

In urma impactului, au fost raniti sase copii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani aflati in masina, precum si soferul si un alt pasager.

Toti cei opt raniti au fost preluati de ambulante, copiii fiind dusi la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, iar adultii la Spitalul Judetean.

La acest moment, niciunul din cei opt raniti nu este in stare foarte grava si ca Politia asteapta rezultatele investigatiilor medicale in privinta celor opt victime.

Comments

comments