Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Accident cumplit ieri la Mioveni

Ieri 6 decembrie., pe strda Logofăt Stanciu Mihoveanu în oraşul Mioveni, un sofer de 21 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism din direcţia cartier Racoviţa către cartier Colibaşi, pe fondul vitezei excesive, într-o curbă uşoară la dreapta, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un barbat de 40 ani, din comuna Oarja.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 40 de ani, dar si a sotiei acestuia de 37 ani, din comuna Oarja, pasageră pe locul din dreapta faţă în al doilea autoturism, precum şi vătămarea corporală a unei minore de 13 ani, din comuna Oarja, pasageră în al doilea autoturism.

De asemenea a fost ranit si un tanar de 19 ani, din oraş Mioveni, pasager pe locul din dreapta faţă în primul autoturism.

Conducătorul auto care a produs accidentul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Polițiștii spun că șoferul din cauza căruia s-a produs tragedia a mai fost implicat în urmă cu doi ani într-un accident petrecut în timpul unei curse ilegale. Și atunci un tânăr și-a pierdut viața. Ieri, un alt teribilist, a ajuns după gratii.

Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Mioveni.

Comments

comments