Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Accident teribil cu 4 victime la Baiculesti

Patru barbati care se intorceau de la munca au fost spulberati de o masina pe marginea drumului ce leaga Curtea de Arges de Pitesti. Doi dintre ei au murit, in timp ce un altul grav ranit a fost adus la spitalul Floreasca din Capitala.

Soferul care se indrepta spre Pitesti sustine ca s-a trezit in fata masinii cu cei patru pietoni care mergeau pe sosea. Nu a reusit sa ii evite. Pe de alta parte, una dintre victime sustine ca s-ar fi aflat in afara carosabilului si ca autoturismul a intrat in plin.

Desi stiau ca drumul este circulat indiferent de ora, muncitorii nu si-au luat nicio masura de preventie. Nu aveau veste reflectorizante sau macar o lanterna.

“Pur si simplu nu i-am zarit. Izbitura am auzit-o si am oprit. Nu mi-am dat seama ce… ca e un animal sau… cand m-am dat jos erau trei baieti aruncati in sant”, a declarat soferul.

Masuratorile de la fata locului au confirmat varianta soferului. Masina acestuia s-a oprit  la aproximativ 100 de metri de locul impactului si nu exista nicio urma de franare.

Imediat dupa accident, un tanar de 22 de ani a murit, sub ochii tatalui sau, aflat si el in acelasi grup.

Un barbat aflat in coma a murit cateva ore mai tarziu, la spital. Cel de-al treilea ranit a fost adus la un spital din capitala.

Ancheta va stabili daca victimele erau sau nu in afara drumului. Pana la clarificarea situatiei, soferul, in varsta de 39 de ani, este cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava din culpa

 

Comments

comments