Actiuni ale Politiei Arges in colaborare cu Directia Silvica

In perioada 13 la 18 ianuarie, politistii Serviciului Ordine Publica – Biroul C.D.S.S.P.P., au actionat împreuna cu politisti ai Politiei Municipilui Câmpulung, Politiei Municipilui Curtea de Arges, Politiei Municipilui Pitesti, Politiei Orasului Topoloveni, Birou Politie Autostrazi din cadrul I.G.P.R. si reprezentanti ai Directiei Silvice Arges, au executat un numar de 34 actiuni în zonele si traseele vulnerabile, pe drumurile forestiere si drumurile publice, fiind verificate un numar de 52 autovehicule si legitimate 89 persoane.

Au fost controlate 3 societati comerciale cu profil de prelucrare, comercializare, transport material lemnos, fiind constatate si 5 infractiuni la Codul Silvic, respectiv O.U.G. 195/2002 R.

Politistii au aplicat un numar de 98 sanctiuni contraventionale în valoare totala de 133.000 lei, fiind confiscata cantitatea de 63 m.c. material lemnos,
La actiuni au participat 44 politisti si 29 specialisti silvici.

Politistii municipiului Curtea de Arges si sectiilor de politie rurale arondate, au depistat si sanctionat in conformitate cu legea 171/2010, in cuantum de 14.000 lei un numar de 7 persoane, care transportau material lemnos fara documente de provenienta.

Totodata a fost confiscata si cantitatea de 5,5 m.c. lemn foc fag, in valoare de 1000 lei.

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *