Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Andra Chiorascu si Adrian Mutu

Andra Chiorascu a dorit să lămurească misterul presupusei relaţii de amor dintre ea şi Adrian Mutu.

Originară din Curtea de Argeş, în vârstă de 25 de ani, a declarat nu a dorit o relaţie de amor cu fotbalistul, iar asta pentru că este însurat.

Ea a mai declarat “Este un om extraordinar. În Italia, Firenze. Eram într-o vacanţă cu nişte prieteni. Poţi discuta cu el orice. Nu poţi spune că este prost, fotbalist şi nu ştie să vorbească. Ne-am admirat unul după altul. Toate femeile sunt înnebunite după Adi Mutu. Cred că pentru un bărbat ca şi el e atrăgător, există atracţii, a fost o chestie reciprocă între noi.”

Cei doi au fost împreună în vacanţă în urmă cu trei ani, însă relaţia de amiciţie dintre ei s-a terminat la scurt timp după ce s-au cunoscut.

Andra Chiorascu a fost desemnată Regina Piteştiului, la Balul Curierului 2002 si a pozat in celebra revista PlayBoy in anul 2007, unde a ocupat locul II la Concursul Miss Playboy 2007, dar si in revista Maxim. A cochetat si cu emisunea Surprize, surprize !, unde a fost membra a grupului de dansatori si a aparut in videoclipul trupei Alb şi Negru.

Comments

comments