Andreea Marin s-a casatorit de Sarbatori

Surpiza sau nu, Andreea Marin s-a casatorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Anunţul a fost făcut chiar de iubitul divei, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Acesta a postat in limba engleza urmatorul mesaj :
“Dragi prieteni, de ceva timp am o relaţie foarte bună cu Andreea. Întotdeauna am vrut această relație departe de publicitate, din acest motiv nu am vorbi despre relația noastră nicăieri. Am luat măsuri serioase în ceea ce priveşte intimitatea noastră, pentru că suntem doi oameni maturi. Şi la fiecare etapă nu ne avem în vedere doar pe noi, ci şi familia noastră. Andreea a fost logodnica mea. Şi acum este o onoare pentru mine să împărtăşesc cu voi căsătoria noastră. Voi fi întotdeauna mândru să am o astfel de femeie minunată ca fiind soţia mea. Vă mulţumesc pentru gândurile bune şi să aveţi Un An Nou Fericit!”.

Prima reactie a divei referitore la căsătoria sa cu Tuncay Ozturk a fost una care o caracterizeaza :
“Suntem oameni normali, cu întâmplări de zi cu zi. Am simţit şi decis că relaţia este şi trebuie să rămână mai presus decât bârfele, că nu putem să ne trăim povestea în acord cu ce vor alţii. Că porţi un inel sau un semn cu un talisman, fiecare are poate alt simbol primit de la omul drag. Tot ce simţi este că e cu tine mereu”.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974 şi a devenit cunoscută ca prezentatoare a emisiunii “Surprize, surprize”. Este preşedinte fondator al Fundaţiei „Preţuieşte Viaţa” care derulează campanii umanitare, pe teme de sănătate, educaţie şi un jurnalism de calitate. A fost prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimanjaro, „Acoperişul Africii”, şi coproducător al documentarului „Kilimanjaro 2001″ realizat pentru televiziunea publica.

Andreea Marin a câştigat în 2010 medalia de aur la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva pentru body-ul extensibil pentru copii pe care l-a inventat.

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *