Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Asfaltare din Curtea de Arges se amana

Orasul Curtea de Arges este beneficiarul unui proiect de asfaltare de 14 milioane de euro, proiect care ar trebui sa asigure asfaltarea majoritatea strazilor din oras.

Firmele aflate in lupta pentru asfaltarea strazilor din Curtea de Arges sunt STRACO în asociere cu GENERAL TRUST, EUROVIA în asociere cu COMESAD, DELTA A.C.M, EUROCONSTRUCT şi ROMSTRADE. Firmele au licitat pentru acest contract cu sume cuprinse intre 78% (sumă avansată de STRACO în asociere cu GENERAL TRUST) şi 82% (suma oferita de EUROVIA în asociere cu COMESAD) din valoarea totala de aproximativ 14 milioane de euro. Dupa semnarea contractului termenul de finalizare ar fi trebuit sa fie de minim opt luni.

Licitatia a fost anulata a treia oara chiar inainte de atribuire, una din firmele participanate adresandu-se direct Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), motivele fiind legate de fisa de date a achiziţiei publice, care a fost intocmita cu erori.

In acest moment sunt vehiculate zvonuri ca suma de 14 milionane de euro ar fi pierduta si odata cu acesta si reablitarea strazilor din oras. Cu toate acestea primarul din Curtea de Arges, Nicolae Diaconu a declarat : „Nu se pune problema să pierdem finanţarea pentru acest proiect. Acum, după ce au apărut decizii ale unor instituţii ale statului care se bat cap în cap, licitaţia a fost anulată pentru a treia oară şi trebuie reluate toate procedurile. Cel mai probabil, licitaţia va fi reluată în luna martie a anului viitor. Cât despre termenul de execuţie, în proiect este prevăzută o perioadă de 36 de luni, calculând din septembrie 2010, iar cel mai scurt timp de execuţie oferit este de opt luni, aşa că ne vom încadra”.

Comments

comments