Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Asociatia de Pescuit Sportiv Vidraru a repopulat doua lacuri cu puiet de peste

Asociaţia de Pescuit Sportiv Vidraru a repopulat două lacuri cu puiet de peşte. Nu mai puţin de şapte tone de caras au fost băgate în lacurile Zigoneni şi Curtea de Argeş zilele trecute, cu scopul de a repopula cele două acumulări de apă.

Lacurile din Zigoneni si Curtea de Arges au fost repopulate cu puiet. aceasta actiune a fost realizata de catre Asociaţia de Pescuit Sportiv Vidraru, unde viceprimarul municipiului Curtea de Arges este unul din membri fondatori.

Viceprimarul de la Curtea de Argeş este membru fondator al Asociaţiei de Pescuit Sportiv Vidraru. Asociaţia a fost înfiinţată acum aproximativ trei ani şi iniţial avea doar 20 de membrii, toţi pescari înrăiţi. Acum are 430 de membrii şi s-a apucat şi de repopulări ale lacurilor pe care le au în administrare din punct de vedere piscicol. Viceprimarul municipiului Curtea de Argeş, Costinel Vasilescu a declarat :.„Am băgat şapte tone de caras la Zigoneni şi Curtea de Argeş, cele două lacuri pe care noi le avem, pentru a repopula”.

De asemenea, membrii asociaţiei Vidraru sunt porniţi împotriva braconierilor care nu tin cont de reguli si pescuiesc in continuare. Odata cu aceasta repopulare APS Vidraru a  achizitionat echipamente moderne pentru vedere pe timp de noapte  şi ambarcatiuni performante pentru prinde pe eventualii braconieri care incerca sa fuga.

Viceprimarul municipiului Curtea de Argeş, Costinel Vasilescu a declarat pe aceast subiect : E imposibil să elimini de tot braconajul, deşi e o problemă serioasă pe toate bălţile din ţară. Noi ne-am luat echipamente de urmărire pe timp de noapte şi bărci performante şi mai ţinem în frâu fenomenul, cu ajutorul poliţiei şi jandarmeriei. Noi pescarii ne cunoaştem între noi şi ştim cine iese la braconat aşa că uneori am mai rezolvat problema pur şi simplu discutând cu ei”.

Comments

comments