Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Au fost alocate sume pentru pregatirea proiectului autostrazii Pitesti – Sibiu

Deputatul PSD, Mircea Draghici a anunțat printr-un comunicat de presa ca guvernul condus de Victor Ponta a alocat bani pentru pregatirea autostrazii Pitești-Sibiu.Suma prevazuta este de de 23,038 mii lei si urmeaza a fi utilizata pentru asistenta tehnica In vederea pregatirii proiectului autostrazii Pitesti – Sibiu.

Deputatul PSD Mircea Draghici, Chestor al Camerei Deputatilor, aduce vesti bune pentru argeseni! Deputatul argesean sustine ca Guvernul USL aloca sume importante pentru dezvoltarea infrastructurii judetului Arges.

“In proiectul bugetului de stat pe 2013, aflat In dezbaterea Parlamentului, este prevazuta suma de 23,038 mii lei pentru asistenta tehnica In vederea pregatirii proiectului autostrazii Pitesti – Sibiu. Mentionez ca tronsonul de autostrada Pitesti – Sibiu, cu o lungime de 116,64 kilometri, face parte din Coridorul IV Paneuropean”, a precizat Chestorul Camerei Deputatilor.

Deputatul argesean declara ca In cadrul prioritatilor strategice ale Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, sunt prevazute ca obiective de investitii In continuare largirea la 4 benzi de circulatie a DN73 Intre km. 7+000 – 11+100 si drum de legatura cu DN73D, precum si modernizarea DN73 Pitesti – Campulung – Brasov km. 13+800-42+850; km. 54+050-128+250.

“In ceea ce priveste sumele defalcate din taxa pe valoare adaugata pentru finantarea cheltuielilor privind drumurile judetene si comunale pentru anul 2013 si estimari pe anii 2014 – 2016, mentionez ca judetul Arges este pe primul loc alaturi de Hunedoara, beneficiind de suma de 15.890 mii lei. Mai mult, suma alocata judetului Arges este chiar si de cinci ori mai mare decat a altor judete”, a declarat Mircea Draghici.

Deputatul argesean precizeaza ca vestile bune prezentate In cadrul acestei informari demonstreaza Inca o data ca interesul cetatenilor reprezinta principala sa prioritate In acest mandat. Mircea Draghici asigura argesenii ca lobby-ul exercitat va fi unul eficient In guvernarea Ponta.

Comments

comments