Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Auchan a deschis un nou magazin in Pitesti

Auchan Romania inaugureaza pe 20 februarie la Pitesti al doilea magazin din oras si al doisprezecelea remodelat sub marca şi comertul Auchan din seria celor 20 de magazine Real.

Transformarea magazinului  Real  în Auchan  a durat 10 zile  si a constat in modificari tehnice, dar si  comerciale,  cum  ar  fi  reorganizarea suprafeței de vanzare, extinderea unor universuri comerciale, imbunatatirea confortului clientilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor si introducerea comertului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi si adaptate de produse, la preturi permanent  mici  şi  cu  servicii  utile  pentru clienti.

Pe o suprafata neta de vanzare de 7400 de mp, noul hipermarket Auchan Gavana ofera locuitorilor o gama de 50.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferentiaza prin faptul ca pune un accent deosebit pe calitate, prospetime şi preturi mici. Auchan Gavana a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricatie proprie: brutarie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atentie deosebita raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescariei, gratie filierelor de aprovizionare romaneşti şi internationale, integrand şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

In domeniul nealimentar, Auchan Gavana a extins raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucarii, educatie, îmbracaminte), parfumeria şi îngrijirea personala, dar si cele destinate întreținerii casei, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunatati, prin preturile practicate, puterea de cumparare a clienților. Acestia vor descoperi cu placere noul concept   ELECTRO AUCHAN, cu electrocasnice mici si mari zilnic ieftine dar si universul animalier, în care vor gasi tot ce au nevoie pentru animalul lor de companie, la prețuri mici.

In plus, pentru a surprinde în fiecare zi clientii, Auchan Gavana le propune multiple actiuni comerciale inovante si atractive, targuri si evenimente, degustari, oferte sezoniere, care consolideaza şi mai mult identitatea şi unicitatea comertului Auchan.

Pentru locuitorii din municipiul Curtea de Arges va fi mai usor de achizitionat produse din acest magazin, situat in partea de nord a municipiului Pitesti. Auchan mai are un magazin in partea de sud a municipiului Pitesti.

Comments

comments