Autostrada A1 inchisa din cauza vizibilitatii extrem de reduse

Compania Nationala de Autostrazi şi Drumuri Nationale din Romania anunta utilizatorii retelei de drumuri nationale ca, începand cu ora 06:30, din cauza vizibilitații extrem de reduse ( sub 20 metri) , se închide circulatia pe Autostrada A1 .

Precizam ca masura a fost luata la inițiativa Poliției Rutiere, în vederea evitarii producerii accidentelor si ca redeschiderea circulatiei va fi anunțata în timp util.

Ca alternativa pentru traseul Bucuresti- Pitesti se va folosi DN 7 –Bucuresti –Titu – Gaiesti – Pitesti.

Rugam participanții la trafic sa respecte indicațiile si restricțiile semnalate de Poliția Rutiera.

Compania Nationala de Autostrazi şi Drumuri Nationale din Romania SA recomanda participantilor la trafic sa evite zonele afectate de zapada şi viscol. Daca totuşi nu se poate evita deplasarea în aceste zone, recomandam ca participantii la trafic sa nu plece la drum fara a avea autovehiculele echipate corespunzator pentru conditiile de iarna (anvelope de iarna, lanturi antiderapante, combustibil, paturi, saculet cu  material antiderapant, alimente, apa, etc.).

De asemenea, CNADNR anunta articipantii la trafic sa se informeze înainte de plecarea la drum asupra starii retelei de drumuri nationale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarna, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Nationale de Autostrazi şi Drumuri Nationale din Romania SA (www.cnadnr.ro/ Situatia Drumurilor Nationale), cat şi  de la Dispeceratele DRDP Bucureşti (021-318.66.97), DRDP Craiova (0251-408.700), DRDP Timisoara  (0256-246.620).

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *