Barbat din Pitesti retinut pentru trafic cu minori

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. au depistat un bărbat, suspectat că ar fi racolat şi exploatat sexual o tânără de 15 ani, din Piteşti. Suspectul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T . – Serviciul Teritorial Piteşti au depistat un bărbat, de 20 de ani, din oraşul Topoloveni, judetul Argeş, suspectat de trafic de minori.

În fapt, în luna noiembrie 2013, bărbatul ar fi racolat o tânără, în vârstă de 15 ani, din Piteşti, pe care ar fi obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu diferite persoane, în schimbul unor servicii şi pentru diferite sume de bani, ce au fost însuşite în totalitate de către suspect.

Procurorii D.I.I.C.O.T. l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore, pentru trafic de minori, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni şi Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *