Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Barbatul din Merisani luat de viitura gasit decedat in raul Arges

Bărbatul din comuna argeşeană Merişani, dispărut în data de 29 iulie, în timpul inundaţiilor din judeţul Argeş, a fost găsit mort, ieri 2 august, în râul Argeş.

Barbatul este a doua persoană din Argeş decedată după ce a fost luată de viituri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, poliţiştii au fost anunţaţi, in ndata de 2 august, prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 că în râul Argeş, pe luciul apei barajului Budeasa, pluteşte trupul unui om.

Cadavrul a fost scos din apă cu ajutorul militarilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, iar poliţiştii l-au identificat ca fiind bărbatul dispărut în timpul inundaţiilor din 29 iulie în comuna Merişani.

Bărbatul avea 46 de ani şi a fost luat de o viitură puternică venită pe pârâul Merişani. Deşi l-au văzut când a fost luat de viitură, localnicii nu l-au putut salva.

Bărbatul din Merişani este a doua persoană care şi-a pierdut viaţa în timpul inundaţiilor care au avut săptămâna aceasta în judeţul Argeş.

Un alt bărbat care se afla într-o căruţă a fost luat de o viitură în comuna Vedea. Căruţaşul a fost găsit în aceeaşi zi, iar medicii de la ambulanţă au încercat să-l resusciteze, însă în cele din urmă bărbatul a fost declarat mort.

Comments

comments