Bataie intre elevi la Grupul Scolar Auto din Curtea de Arges

Sase elevi de la Grupul Scolar Auto din Curtea de Arges s-au batut, in aceasta dimineata, in incinta scolii.

Tinerii si-au impartit pumni, dupa care, unul dintre ei a rupt picioarele de la un scaun si a lovit in stânga si dreapta, lovind pe unul dintre ei, in cap.Spiritele s-au incins in urma unor discutii purtate pe retelele de socializare, in acest week-end.

Scenele au fost surprinse pe camerele de supraveghere de pe holul liceului, ceea ce ii va ajuta pe anchetatori sa faca lumina in acest caz.

In aceasta dimineata, când au mers la scoala, au vrut sa regleze conturile. Toti cei care s-au batut sunt elevi la Grupul Scolar Auto , din clasele a XI-a, si au vârste cuprinse intre 17 si 18 ani. In urma incaierarii, trei elevi au fost raniti, unul dintre ei având capul spart. La liceul au ajuns echipaje de la Ambulanta, tinerii fiind transportati la Spitalul din Curtea de Arges. Unul dintre ei a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral, iar plaga i-a fost suturata.

Doctorul Ionela Danet, directorul Spitalului Curtea de Arges a declarat despre starea celor trei elevi urmatoarele :”Starea celor trei tineri este stabila. Nu au necesitat internare.”

Parintii celor implicati in scandal au fost anuntati de incident de catre directorul scolii.

Aatat Politia din Curtea de Arges, dar si Inspectoratul Scolar Arges au demarat cercetari pentru a elucida acest caz.

Comments

comments

admin Author

Comments

    andrei

    (31 martie 2014 - 22:02)

    sigur au avut ceva de împărţit din cauza aplicării greşite a vreunei formule matematice.. s’au bătut pentru nota 10! :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *