Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Calendarul admiterii la liceu

Va prezentam in continuare calendarul admiterii la liceu a absolvetilor claselor a Vii-a

4 – 8 iulie – Elevii absolventi de clasa a VIII-a completeaza fisele de inscriere alaturi de parintii lor, asistati de diriginti.

4 – 8 iulie – Se introduc in baza computerizata datele din fisele de inscriere.

5 – 9 iulie – Verificarea de catre parinti si candidati a fiselor editate de calculator, se corecteaza eventualele greseli in baza de date computerizata.

10 iulie – Ultima zi pentru transmiterea bazei de date de la centrele de inscriere judetene si de la cele din Bucuresti. In acelasi timp, se publica si transmite lista absolventilor care nu participa la repartizarea computerizata.

11 iulie – Transmiterea bazei de date de la centrele de admitere judetene si de la cele ale municipiului Bucuresti la Centrul National de Admitere.

12 – 13 iulie – Verificarea si corectarea bazelor de date de catre Comisia Nationala de Admitere si comisiile de admitere judetene si ale municipiului Bucuresti, transmiterea modificarilor la Comisia Natonala.

14 iulie – Corectarea erorilor si confirmarea incheierii modificarilor.

15 iulie – REPARTIZAREA COMPUTERIZATA in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2014 – 2015.

16 iulie – Afisarea in unitatile de invatamant gimnazial a listelor cu absolventii repartizati proveniti din scolile respective si a listei cu locurile neocupate in unitatile din invatamantul liceal de stat din judet si municipiul Bucuresti.

16 iulie – Afisarea de catre fiecare unitate din invatamantul liceal a listei candidatilor repartizati in respectiva unitate.

17 iulie -25 iulie – Depunerea dosarelor de inscriere la scolile la care candidatii au fost repartizati.

Comments

comments