Castigatorul la Loto 6/49 s-a prezentat azi pentru a ridica premiul

Azi, 6 ianuarie 2014, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane, fericitul câştigător al marelui premiu la Loto 6 / 49, din data de 22 decembrie 2013.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, pe 22 decembrie un jucător a câştigat cu o variantă simplă la Loto 6/ 49 un premiu în valoare de 3.014.025,73lei.

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 06-052 din Bistriţa, judetul Bistriţa-Năsăud şi a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/ 49.
Preţul acestuia fiind de doar 4,9lei.

Acesta este al patrulea câştig de categoria I la Loto 6/ 49 obţinut în anul 2013. După aplicarea impozitului, acesta v-a ramane cu aproximativ 2,26 milioane lei.

Marele câştigător este un om modest, familist convins, care a muncit din greu întreaga viaţă. E un jucător cu tradiţie, însă niciodată nu a crezut că va câştiga marele premiu. A aflat că a câştigat cu totul întâmplător, şi-a amintit de bilet şi a vrut să verifice într-o doară dacă a câştigat ceva sau nu.
Numerele pe care le joacă au întotdeauna o semnificaţie personală. Au fost nenumărate cazuri în care nici nu a mai verificat biletele jucate.

Cu banii câştigaţi, în primul rând va ajuta nişte copii bolnavi, iar restul îi va investi într-o afacere proprie.

Va continua să joace la jocurile Loteriei Romane, la fel de cumpătat ca şi până acum.

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *