Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Castigatorul la Loto 6/49 s-a prezentat azi pentru a ridica premiul

Azi, 6 ianuarie 2014, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane, fericitul câştigător al marelui premiu la Loto 6 / 49, din data de 22 decembrie 2013.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, pe 22 decembrie un jucător a câştigat cu o variantă simplă la Loto 6/ 49 un premiu în valoare de 3.014.025,73lei.

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 06-052 din Bistriţa, judetul Bistriţa-Năsăud şi a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/ 49.
Preţul acestuia fiind de doar 4,9lei.

Acesta este al patrulea câştig de categoria I la Loto 6/ 49 obţinut în anul 2013. După aplicarea impozitului, acesta v-a ramane cu aproximativ 2,26 milioane lei.

Marele câştigător este un om modest, familist convins, care a muncit din greu întreaga viaţă. E un jucător cu tradiţie, însă niciodată nu a crezut că va câştiga marele premiu. A aflat că a câştigat cu totul întâmplător, şi-a amintit de bilet şi a vrut să verifice într-o doară dacă a câştigat ceva sau nu.
Numerele pe care le joacă au întotdeauna o semnificaţie personală. Au fost nenumărate cazuri în care nici nu a mai verificat biletele jucate.

Cu banii câştigaţi, în primul rând va ajuta nişte copii bolnavi, iar restul îi va investi într-o afacere proprie.

Va continua să joace la jocurile Loteriei Romane, la fel de cumpătat ca şi până acum.

Comments

comments