Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Ce drumuri au fost inchise in Arges datorita precipitatiilor abundente

Precipitatiile abundente au dus la inchiderea unor cai de comunicatii in judetul Arges, in data de luni 5 mai 2014, astfel :
• pe raza comuna Malureni, in urma ploilor abundente, s-a produs o alunecare de teren pe DJ 740 la unul din capetele podului din satul Zarnesti care traverseaza raul Valsan. Podul a fost inchis, iar traficul a fost deviat pe o varianta ocolitoare, pe Drumul Comunal Valea Marului.
• pe raza comunei Budeasa, podul peste Raul Vilsan s-a erodat in zona pilonilor de susţinere, inclinandu-se, fapt pentru care a fost inchisa circulaţia rutiera pe un sens. Podul traverseaza raul Valsan, pe raza sat.Valea Marului, este amplasat pe DJ703K, Valea Marului – comuna Malureni, jud.Argeş, circulaţia fiind deviata parţial pe DJ703I şi DN 7C.
• D.J.603 I, care face legatura intre comunei Braduleţ şi Poienile Vilsanului este blocat total de aluviuni, pietre si lemne cazute de pe versant, pe o distanţa de circa 200 m in punctul Podul Piscului.
• DN 73 C, pe raza satului Piatra, com.Ciofringeni, km 60+200 m, in directia Ramnicu Valcea – Curtea de Arges, pe o portiune de circa 30 m, acostamentul drumului a alunecat, creandu-se o diferenta de nivel de circa 1,5 – 2 m, este principala cale de acces pentru circa 25 de familii, accesul efectuandu-se cu greutate. De asemenea, in aceeasi zona, intersectia DN 73 C cu drumul comunal Piatra – Dobresti, drum neasfaltat (macadam), a avut loc o alunecare de teren care a facut impracticabila o portiune de circa 60 m din acest drum, pe o banda de mers.
• Municipiul Pitesti, pe raul Argeş, in zona A.C.H.Zavoi, a fost rupta o parte din podul din metal şi beton ce asigura traversarea raului.

Comments

comments