Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Ceremonia militara de repatriere a Batalionului 33 Vanatori de Munte va fi pe 19 februarie

Conform informatiei de presa in data de 19 februarie va avea loc ceremonia militară prilejuită de repatrierea din teatrul de operaţii Afganistan a militarilor din compunerea Batalionului 2 Manevră, format in special din militari din cadrul Batalionului 33 Vânători de Munte din Curtea de Arges.

Marţi, 19 februarie, începând cu ora 11:00, va avea loc la sediul Batalionului 33 Vânători de Munte „POSADA” din Curtea de Argeş, ceremonia militară prilejuită de repatrierea din teatrul de operaţii Afganistan a militarilor din compunerea Batalionului 2 Manevră.

Cei peste 620 de militari care au încadrat batalionul, au îndeplinit în zona de responsabilitate din provincia Zabul, timp de şase luni, misiuni menite să asigure un climat de securitate oportun transferului responsabilităţii către forţele de securitate afgană, şi provin, în principal, din Batalionul 33 Vânători de Munte „POSADA” al Brigăzii 2 Vânători de Munte „SARMIZEGETUSA”, fiind înlocuiţi în teatrul de operaţii de militari ai Batalionului 32 Infanterie „MIRCEA” din Brigada 18 Infanterie „BANAT”.

La activitate au fost invitate rude ale militarilor, cadre militare în activitate şi în rezervă, şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Reprezentanţii mass-media care doresc să participe la ceremonie sunt aşteptaţi marţi, 19 februarie, între orele 10:15-10:45, la sediul batalionului din Curtea de Argeş, situat în strada Victoriei nr. 12.

Detalii suplimentare pot fi obţinute de la ofiţerul de informare şi relaţii publice al batalionului, căpitanul Alexandru IVANOF, la nr. de telefon 0741210369.

Comments

comments