Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

CFR ia masuri de oprire a trenurilor datorita conditiilor meteo deosebite

CFR SA informează datorita conditiilor meteo deosebite – instituirea Codului Roşu de viscol pe judetele din sud-estul tarii, circulaţia feroviară nu se poate efectua în condiţii de siguranţă pe raza SRCF Constanţa şi a fost temporar suspendata.

S-au dispus masuri operative pentru ca toate trenurile aflate în parcurs să fie oprite în gări pentru siguranţa călătorilor.

Nu vor fi formate noi trenuri, decât cînd vor fi condiţii de vizibilitate şi viscolul va scădea în intensitate.

Circulaţia trenurilor de marfă pe raza judeţelor afectate (Călăraşi, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea) de Cod Roşu a fost temporar suspendata. Momentan trenurile staţionează în condiţii de siguranţă în staţiile de cale ferată.

În cursul acestei dimineţi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, secţiunea cf Grădinari – Chiajna s-a defectat şi momentan se asigură circulaţia trenurilor prin procedura cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale (pe porţiunea defectă).

Din cauza acestei defecţiuni trenurile pot înregistra întârzieri faţă de graficul de circulatie, de până la 30 minute/tren.

Echipele de intervenţie feroviare sunt pe teren, însă nu pot interveni deocamdată din cauza viscolului puternic.

Rugăm călătorii să înţeleagă că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajaţii feroviari au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă.

Comments

comments