Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Cine sunt candidatii pentru Presedintele CJ Arges

Sapte politicieni si-au depus candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges la alegerile partiale care vor avea loc la 25 mai.

Candidatii la presedintia Consiliului Judetean Arges sunt membrii ai Aliantei PSD-UNPR-PC, PNL, PDL, PP-DD, PMP, Forta Civica si PNTCD.

Dintre cei care s-au înscris în cursa electorala pentru sefia CJ Arges, patru dintre ei fiind presedinti ai filialelor judetene ale partidelor pe care le reprezinta, doi deputati, iar unul senator.

Astfel, din partea PSD candideaza Florin Grigore Tecau, actual presedinte interimar al Consiliului Judetean Arges, fost vicepresedinte al institutiei înainte de încetarea mandatului lui Constantin Nicolescu. Florin Tecau are 57 de ani si este de profesie cadru didactic, detinând titlul de profesor doctor inginer.

Candidatul din partea PNL este Ion Popa, presedintele filialei judetene Arges a PNL, vicepresedinte executiv al PNL la nivel national si senator în functie aflat la primul mandat. Ion Popa are 46 de ani, este de profesie inginer, a fost prefect al judetului Arges si vicepresedinte al Consiliului Judetean Arges.

De la PDL candideaza Catalin Teodorescu, deputat la primul mandat în Parlamentul României si presedinte al filialei judetene Arges a PDL. Catalin Teodorescu are 49 de ani si este de profesie medic veterinar.

PP-DD va fi reprezentat la alegerile partiale de Mihai Deaconu, presedinte interimar al PP-DD Arges, în vârsta de 54 de ani, de profesie cadru didactic si este deputat.

 Lucian Cioaca, 29 de ani, de profesie pilot, candideaza din partea PMP.

Forta Civica este reprezentata de Gheorghe Davidescu, fost prefect al judetului în perioada octombrie 2009 – aprilie 2012.

PNTCD candideaza presedintele filialei Arges, Gheorghe Dinescu.

Functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges a ramas libera la sfârsitul lunii februarie, când prefectul a semnat ordinul privind încetarea mandatului lui Constantin Nicolescu, aflat în conflict de interese.

Comments

comments