Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Cod galben de inundatii in judetul Arges

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor au instituit cod portocaliu de inundatii pe raul Teleorman si au prelungit codul galben pe rauri din judetele Timis, Arges, Dolj, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ilfov si Ialomita.

Avertizarea cod galben a fost prelungita, de marti 6 mai ora 10.00, pana miercuri 7 mai, orele 12.00, pe raurile Timis- sector aval S.H. Graniceri (judetul Timis), Barzava – sector aval S.H. Gataia (judetul Timis), Jiu sector aval de confluenta cu raul Motru (judetul Dolj), pe Teleorman (judetele Arges si Teleorman), pe Arges – sector aval de confluenta cu raul R. Doamnei (judetele Arges, Dambovita, Giurgiu si Calarasi), pe Dambovita – sector aval Ac. Vacaresti – S.H. Lunguletu (judetul Dambovita), pe Sabar – sector aval de confluenta cu Ciorogarla (judetele Ilfov si Giurgiu), pe Ialomita – sectorul S.H. Silistea Snagovului – S.H. Cosereni (judetele Ilfov si Ialomita).

Pe aceste rauri vor fi cresteri de debite si niveluri, care ar putea duce la depasirea cotelor de atentie si de inundatie.

Comments

comments