Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Codul gablen de vant a produs pagube in judetul Arges

In intervalul 05 aprilie, orele  09.00  pana pe 06 aprilie, orele 12.00 vantul se va intensifica in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, precum si la munte, unde local, la rafala se vor depasi 60…65 km/h.

Vantul va avea intensificari si in celelalte regiuni, insa la cote mai reduse. Va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar in zona Carpatilor Orientali si Meridionali vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

In sud cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20 l/mp. Valorile termice vor scadea accentuat, mai ales in sudul, centrul si estul teritoriului.

Judetul Arges a intrat sub incidenta codului galben, incepand cu orele 14.00, fenomenele meteo asteptate fiind intensificari ale vantului, cu viteze la rafala ce vor atinge si depasi 55…65 km/h, izolat 70 km/h.

Judetul Arges va iesi de sub codul galben, astazi in jurul orelor 20.00.

Vremea rea a provocat deja pagube in judetul Arges, in municipiul Pitesti, dar si in orasul Mioveni.

Astfel, in Pitesti, in cartierul Depozitelor, un copac a cazut peste firele de curent electric, iar in zona Calea Bascovului mai multe crengi smulse de vant au cazut peste doua autoturisme, avariindu-le.

De asemenea, in cartierul Prundu un brad s-a inclinat din cauza vantului puternic, iar in cartierele Razboieni si Trivale mai multe panouri publicitare au cazut.

La Mioveni vantul puternic a provocat pagube materiale. Astfel, mai multe panouri publicitare au fost smulse de vant, iar ramele metalice ale unuia dintre aceste panouri au cazut peste un autoturism, avariindu-l.

Potrivit reprezentantei ISU Arges s-au fost inregistrat doar pagube materiale, fara victime.

Comments

comments