Comisarul sef Dinu Danut, cercetat pentru postarile pe Facebook

La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, s-a dispus cercetarea prealabilă a comisarului sef de poliţie Dinu Danut, ofiter de relatii publice – purtător de cuvint – in cadrul I.P.J. Argeş, sub aspectul savirsirii unei eventuale abateri disciplinare, intrucit in cursul lunii decembrie 2013, a fost postat pe pagina proprie a ofiterului de pe un site de socializare, un punct de vedere de natura sa afecteze imaginea I.P.J. Arges.

Până la clarificarea situaţiei, ofiţerul nu mai indeplineste atribuţii ca purtător de cuvânt al I.P.J. Argeş, desfăşurând activităţi de alta natura in cadrul compartimentului de relatii publice.

Poliţistul a solicitat prin raport mutarea la o alta structură din cadrul instituţiei, conform pregătirii sale profesionale, solicitarea urmând să fie analizată de comanda I.P.J. Argeş, iar atribuţiile acestuia au fost preluate temporar de agent principal de poliţie Bălănescu Adriana.

Referitor la aceasta situatie, prefectul de Arges, domnul Cristian Soare a afirmat ”A fost o opinie a purtătorului de cuvânt, dar nu trebuia să se pronunţe pe Facebook. El a făcut aceste remarci ca fiind un locuitor al judeţului Argeş, uitând că face parte din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş. În opinia mea, consider că a făcut o greşeală. Evident că nu trebuia să facă aceste remarci pe Facebook. Acest caz va fi analizat de către conducerea IPJ Argeş. Repet, nu era cazul ca dumnealui, ca şi ofiţer de presă şi comisar şef , care are în atribuţii astfel de aspecte pe care le-a prezentat, să facă asemenea afirmaţii.”

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *