Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Compania Dr. Oetker se extinde in Curtea de Arges

In urma interesului manifestat de mass-media fata de achizitia unei suprafete de 14 hectare de teren in Judetul Arges, Dr. Oetker Romania face urmatoarele precizari:

Cu o prezenta de peste 15 ani pe piata romaneasca, Dr. Oetker se afla in top-ul companiilor din judetul Arges, avand o cifra de afaceri de peste 55 milioane de euro (inclusiv export) si 450 angajati.

Compania a inregistrat in 2012 o crestere de aproximativ 13% fata de anul anterior. Dr. Oetker este o companie solida, care a demonstrat in toti acesti ani, ca pe o piata europeana, calitatea e cea mai buna reteta.

Dr. Oetker Romania a achizitionat in 2013, prin licitatie publica, un teren de 14 hectare situat in imediata vecinatate a unitatii de productie din Curtea de Arges. Terenul a fost cumparat de la Primaria „Valea Iasului” si se alatura celorlalte achizitii de portofoliu ale companiei.

Dr. Oetker Romania este un investitor important pentru piata locala si priveste cu incredere catre viitor. Indata ce planurile de dezvoltare ale companiei vor intra intr-o etapa care va putea fi comunicata, le vom aduce la cunostinta opiniei publice.

Comments

comments