Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Comunicatia Curtea de Arges – Ramnicu Valcea blocata de un tir cu zahar

In noaptea de 07 spre 8 iulie, Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat ca pe D.N. 73 C, la km. 60, pe raza comuna Ciofrângeni, judeţul Argeş, (în zona Piatra), drum ce face legătura între Curtea de Argeş şi Ramnicu Vâlcea este un tir care a blocat circulaţia.

La fata locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni, care au constatat un sofer de 30 ani, din municipiul Aiud, judeţul Alba, a condus un autotren care tracta o remorcă încărcată cu 20 t zahăr, din direcţia Ramnicu Vâlcea către Curtea de Argeş, iar la km. 54 a pătruns pe un sector de drum semnalizat cu restricţie de 7,5 tone, remorca autotrenului a derapat şi a blocat traficul rutier.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni acţionează în vederea înlăturării ansamblului sus-menţionat şi redarea spre circulaţie a sectorului de drum blocat.

Ruta ocolitoare pentru autovehiculele care circulă din direcţia Curtea de Argeş către Rm. Vâlcea este D.N. 73 C, comuna Ciofrângeni – satul Burluşi, din com. Ciofrângeni – D.J. 678 A spre localităţile Poienarii de Argeş – Morăreşti – D.N. 7, Vărzaru – Rm. Vâlcea.
Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform art. 147 pct. 2 din H.G. 1391/2006, cu amendă în valoare de 180 lei.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la acest moment circulația auto pe DN73C Curtea de Argeș – Râmnicu Vâlcea a revenit la normal.

Comments

comments