Concert Sistem si Holograf la Cetatea Poienari

In perioada 24-25 septembrie vor avea loc concerte deosebite la poalele Cetatii Poeinari. Astfel, trupele Sistem si Holograf, dar si alte nume consacrate ale muzicii romanesti vor concerta in cadrul spectacolului care face parte dintr-o serie de activităţi şi manifestări incluse şi finanţate printr-un proiect derulat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”, intitulat Sistem şi prietenii – Cetatea Poienari, respect pentru trecut.

In cadrul spectacolului vor fi organizate pe langa concerte live si evenimente cu caracter medieval, precum turniruri şi parade, spectacole, teatru de păpuşi, expoziţii şi seminarii
Proiectul conţine şi aspecte care ţin de promovare, de la spoturi în reţelele naţionale TV şi radio, la emisiuni la televiziuni naţionale, bannere, broşuri, publicitate în reţelele de socializare, pe internet şi în presa locală. Astfel, organizatorii doresc ca acest proiect sa concureze cu festivalul de la Sighisoara.

Scopul acestui proiect este de a promova turismul argesean la nivel national si international.

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *