Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Constantin Nicolescu, preşedintele CJ Arges, condamnat la inchisoare cu executare

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost condamnat, azi, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare de catre magistraţii Curţii de Apel Bucureşti

Acestia au admis recursul procurorilor la decizia Tribunalului Bucureşti care îl condamnase pe Nicolescu la un an de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupţie.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat, azi 11 noiembrie 2013, pe preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul privind contractarea de fonduri Phare de 900.000 de euro pentru patru unităţi şcolare, cu acte false, decizia nefiind definitivă, potrivit Mediafax.

Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a admis astfel apelul formulat de Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva sentinţei din 28 mai a Tribunalului Bucureşti, prin care preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru luare de mită.

Instanţa a mai dispus confiscarea sumei de 66.518 lei care ar fi fost primită de Nicolescu cu titlu de mită de la Gheorghe Cornel Penescu, patronul societăţii Pic Piteşti.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la instanţa supremă.

Comments

comments