Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Copiii din Arefu, la Parlament

Deputatul Mircea Drăghici îşi respectă promisiunea faţă de alegători şi continuă organizarea de vizite la Parlament pentru locuitorii din colegiul său continuă.

Deputatul Mircea Drăghici îşi respectă promisiunea faţă de alegători şi continuă organizarea de vizite la Parlament pentru locuitorii din colegiul său continuă. Marţi, elevii de la şcolile din Arefu şi Căpăţâneni au mers la Palatul Parlamentului pentru a învăţa despre modul în care se desfăşoară activitatea în Legislativ. Elevii şi profesorii însoţitori s-au întâlnit cu parlamentarul social democrat şi au vizitat sălile de şedinţă şi plenul Parlamentului.

Pentru a înţelege mai bine sistemul după care sunt elaborate actele normative, cei mici au fost îndrumaţi de către un specialist într-un exerciţiu practic de 30 de minute pentru procedura de vot şi de creare a legii. Copiii cu vârste între 12 şi 14 ani s-au împărţit în partide parlamentare şi şi-au creat propriile proiecte de legi pe care le-au prezentat colegilor şi le-au supus votului.

Comments

comments