Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Cum se circula in judetul Arges

În județul Argeș, până în data de 15 octombrie 2016, pe strada Serelor din comuna Bascov, care face legătura dintre autostrada A1 și pasajul rutier Bascov de pe DN7, se execută lucrări la canalizare. Circulația rutieră pe segmentul de drum DN7 — ieșire pasaj către A1 se desfășoară pe câte o bandă, în ambele sensuri (segmentul de drum fiind alcătuit din patru benzi), pe porțiuni de 150 de metri.

Tot în județul Argeș, până în data de 16 octombrie 2016, pe DN65 Pitești—Slatina, la kilometrul 109, în zona localității Albota, se execută lucrări de reparații la un pod. Din acest motiv, circulația rutieră în zona lucrărilor se desfășoară pe un fir, alternativ, fiind dirijată de semafoare electrice.

În același județ, în perioada 10 octombrie — 15 noiembrie 2016, pe DN7 Pitești — Râmnicu-Vâlcea, între kilometrii 128 și 134, pe raza comunei Drăganu, se vor efectua lucrări de decopertare și asfaltare, iar traficul rutier se va desfășura pe o bandă, alternativ, fiind dirijat de piloți de circulație.

De asemenea DN7C-Transfăgărășan a fost închis între Bâlea-Cascadă și Bâlea-Lac (între kilometrii 116+808 și 130). Nu este permisă circulația nici în județul Argeș, între Piscu Negru (kilometrul 104) și Bâlea-Lac.

Comments

comments