Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Cum se voteaza in Germania la Munchen?

La Consulatul General al României de la Munchen, unul dintre locurile unde s-a deplasat și un reprezentant al MAE în vederea punerii în aplicare a măsurilor de natură logistică și organizatorică ce intră în competența MAE cu scopul fluidizării procesului de votare, în acest moment votul decurge în condiții bune, în flux constant.

Printre măsurile puse în practică de Consulatul General al României la Munchen se numără: suplimentarea numărului de ștampile și cabine până la limita maximă, stabilirea unui flux unic cu intrare și ieșire separate pentru secția de votare. A fost stabilit, totodată, un parteneriat cu Poliția bavareză pentru asigurarea normelor de securitate necesare. De asemenea, un rol cheie în comunicarea cu cetățenii l-a avut și constituirea unei echipe de 30 de voluntari, care s-au implicat, inclusiv în

distribuirea declarațiilor pe proprie răspundere.

Pe baza implementării acestor măsuri, la ora 13.00, ora locală, a votat un număr de cetățeni de 4 ori mai mare față de la primul tur, la aceeași oră, respectiv peste 1350 de persoane.

Comments

comments