Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Dacia Duster va sta la baza constructiei unui off road german

 Incepand cu anul 2012, firma germana Travec va construi un off road care va avea la baza Dacia Duster. Modelul se va numi Travec Tecdrah TT, model care arata ca un Duster in stil spartan.

Incepand cu anul 2012, firma germana Travec va construi un off-road care va avea la baza Dacia Duster. Modelul se va numi Travec Tecdrah TT, model care arata ca un Duster in stil spartan.

Componentele si mecanica de la Dacia Duster vor fi folosite pentru constructia de catre firma germana a vehicului de teren. Masina arata destul de spartana aducand mai mult a ARO sau Mercedes clasa G, iar pretul va fi de aproximativ 13000 de euro pentru modeul pe benzina 1,6 cu tractiune fata, in timp ce versiune pe motorina cu tractiune integrala va costa in jur de 18000 de euro.

Reprezentantii acesteia au tinut sa precizeze ca modeul va fi un vehciul off-road recreational, care se va situa intre SUV si off-road. Modelul a fost desenat de catre Sergey Nougnyi, unul dintre designerii firmei.

Cateva caracteristici tehnice :

Acceleratie de la 0 la 100 km/h : 14,9 secunde

Viteza maxima : 148 km/h

Consum mediu : 5,3 l / 100 km

Lungime : 4,185 m

Inaltime : 1, 800 m

Acesta stire a aparut pentru prima oara pe portal pe data de 17.10.2011, fiind repusa in actualitate datorita apartiei pe alte canale de stiri a acestei informatii.

Comments

comments