Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Dan Sova demisioneaza din functia de ministrul al Transporturi

Dan Şova şi-a anunţat, azi, intr-o declaratie de presa, demisia din fruntea ministerului Transporturilor. Şova va fi şeful de campanie al PSD pentru alegerile prezidenţiale.

”Anunț în mod oficial, cu patru luni înainte de alegerile prezidențiale, demisia din Ministerul Transporturilor și Guvernul României. Singurul motiv e aceela de a mă afla în prima linie de bătălie pentru președinția României”, a afirmat Șova.

”Aceste alegeri sunt decisive pentru România. O să fac tot ce îmi stă în putință ca în aceste luni să aducem la Cotroceni un om tânăr, un camarad, care înțelege ce vor românii. Fac parte din generația de lideri social-democrați tineri care au curajul să se opună regimului Băsescu. Cel mai important obiectiv politic e câștigarea președinției de către PSD”, a subliniat el.

”Nu pot să mă aflu în fruntea unui minister dificil și în avangarda campaniei electorale. Vreau să știți că de activitatea mea, în fruntea infrastructurii e o activitate apreciată la cel mai înalt nivel foarte bine de către premierul Victor Ponta”, a precizat Dan Șova.

Potrivit unor surse din PSD Şova urma să fie remaniat, iar demisia reprezintă o formă onorabilă de a pleca de la minister. Şova urmează să fie cooptat în echipa de campanie a prezidenţiabilului Victor Ponta.

Fostul ministru de Interne din timpul guvernării Năstase, Ioan Rus, ar putea prelua portofoliul de la Ministerul Transporturilor, potrivit aceloraşi surse.
– See more at: http://www.amosnews.ro/sova-demisioneaza-de-la-transporturi-2014-06-24#sthash.kcsuwnLk.dpuf

Comments

comments