Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Decizie finala favorabila pentru Mircea Diaconu in cazul alegerilor europarlamentare

Mircea Diaconu poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti. S-a mentinut astfel decizia luata de Tribunalul Capitalei.

Prin decizia din 9 apriliei, Curtea de Apel a respins contestatiile fata de hotararea tribunalului înaintate de Agentia Nationala de Integritate si Ministerul Public.

Va reamintim ca Tribunalul Capitalei a admis pe 5 aprilie, contestatia lui Mircea Diaconu privind candidatura sa ca independent la alegerile europarlamentare.

Decizia a fost atacata la Curtea de Apel Bucuresti, care a mentinut decizia tribunalului, iar Mircea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare din luna mai.

Pe 26 martie Mircea Diaconu si-a depusla BEC, dosarul de candidatura si listele de sustinatori pentru a intra în alegerile europarlamentare în calitate de candidat independent.

Acesta anuntase pe 19 martie ca si-a dat demisia din PNL si va candida independent la alegerile europarlamentare.

ANI a trimis BEC in aceasi zi, o informare în care se arata ca Mircea Diaconu nu îndeplineste conditiile legale de validare a candidaturii sale pentru Parlamentul European.

Comments

comments