Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Deciziile alesilor locali din Curtea de Arges

Alesi locali din Curtea de Arges sunt cei care iau hotararile bune sau rele pentru orasul Curtea de Arges. Uneori ideile unuia sau altuia ajung realitate.

Pana la urma toti ajungem acolo. In Curtea de Arges se va infiinta un nou cimitir, mai exact pe strada Valea Iasului, in izlazul Glamee. Nou cimitir ar avea o suprafata de 12150 mp.

Decizia a fost luata la sfarsitul lunii noiembrie intr-o sedinta extraordinara, motivandu-se faptul ca in cimitirul “Sfintii Ingeri” locurile de veci sunt foarte putine, aproximativ 500 si ca anumite parohii nu dispun de locuri de veci propri.

Viceprimarul Costinel Vasilescu vrea sa extinda serviciile oferite de targul sapatamanal si sa organizeze un asa zis talcioc, unde sa fie comercializate in fiecare zi cate o gama de produse de la cereale, la haine second hand si chiar autoturisme.

Daca acest proiect va fi pus in practica ramane de vazut, cert e ca ar aduce la bugetul sume destul de consistente care ar putea fi folosite in alte scopuri.

Curtea de Arges nu dispune de un loc special amenajat pentru desfasurarea de manifestari cultural artistice de mare amploare, precum concerte.

Daca pana nu demult se organizau pe stadion, acum acesta are gazon nou si trebuie pastrat. In parcare de langa Biserica Domneasca e o solutie de compromis. Asa ca edilii locali s-au hotarat ca langa Sala Sporturilor sa construiasca un spatiu special amenajat pentru astfel de mannifestari. Acesta va fi instalat permanent.

Comments

comments