Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Declaratia antrenorului Braziliei, dupa infrangerea impotriva Germaniei

Selecţionerul Braziliei, Luiz Felipe Scolari, a declarat dupa meciul catastrofal cu reprezentativa Germaniei, urmatoarele :

“Transmit poporului brazilian că am făcut tot ce ne-a stat în putinţă, am dat totul. Iertaţi-ne. Suntem dezolaţi că nu putem continua până în finală. Dar vom lupta pentru locul trei şi sper că vom avea sprijinul fanilor. Eu am făcut echipa, eu sunt responsabil. Rezultatul este catastrofal şi poate că responsabilităţile sunt împărţite dar eu am decis tactica. Şi îmi asum responsabilitatea. Nu am datorii faţă de poporul brazilian, mi-am făcut treaba. Am făcut ceea ce am considerat că este mai bine şi ce am considerat corect. Putem spune că este o înfrângere teribilă din cauza rezultatului, dar nu cred că este o chestiune de datorie. Sunt de acord, este o catastrofă, dar să nu uităm că mai avem şi sâmbătă un meci”.

“Echipa Germaniei are multe calităţi, însă ceea ce s-a întâmplat astăzi nu este normal. Este cea mai drastrică înfrângere a Braziliei. Dar viaţa continuă chiar dacă este cel mai dureros moment al vieţii mele. Trebuie să acceptăm situaţia şi să vedem ce putem face diferit”, a mai adăugat Scolari.

Brazilia va juca, sâmbătă, pentru locul trei la CM, în compania învinsei din meciul dintre Argentina şi Olanda.

Comments

comments