DN7 inchis intre Pitesti si Sibiu

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că, în intervalul orar 14:00 – 17:00 circulaţia rutieră va fi închisă pe DN 7 între localităţile Piteşti – Râmnicu Vâlcea, din cauza fenomenului de viscol cu vizibilitate redusă, dar şi în vederea degajării părţii carosabile.

In acelasi interval pe DN 7 intre Sibiu – Râmnicu Vâlcea circulaţia rutieră va fi restricţionată pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, din cauza fenomenului de viscol cu vizibilitate redusă, dar si în vederea degajării părţii carosabile.

Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile și restricțiile semnalate de Poliția Rutieră.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA recomandă participanţilor la trafic să evite zonele afectate de zapadă şi viscol. Dacă totuşi nu se poate evita deplasarea în aceste zone, recomandăm ca participanţii la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, paturi, saculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *