Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Drumurile din judetul Arges vor fi modernizate in anul 2012

Multa lume afirma ca in judetul Arges infrastructura rutiera este la un nivel de degradare accentuat. Se pare ca vin vesti bune in anul 2012.

Conform proiectului de buget pentru anul 2012, Guvernul Romaniei va aloca 360 milioane lei către construcţia şi reparaţia de drumuri judeţene şi comunale. Din aceasta suma, 16 milioane lei ar urma să primească judetul Argeşul. La un calcul simplu judetul nostru ocupa locul doi in topul judetelor, pe primul loc fiind judetul Hunedoara cu 16,2 milioane de lei.

Acesta alocare de fonduri este destul de surprinzatoare deoarece presedintii consiliilor judetene din cele doua judete sunt din opozitie, astfel la judetul Hunedoara, presedintele CJ, Ion Molot este membru PNL, iar la judetul Arges, presedintele CJ este Constantin Nicolescu, membru PSD.

De asemenea s-a avut in vedere la repartizare si proiectele in derulare cu Consiliul Judeţean, pe care localitatile din tara le au in derulare sau in asteptare.

La polul, opus cei mai puţini bani au primit Ilfov – 3,2 milioane lei, Covasna – 3,3 milioane lei şi Giurgiu – 4,7 milioane lei.

Comments

comments