Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Duster Oroch va fi prezentat maine la Sao Paolo

Duster Oroch va fi prezentat maine la Sao Paolo

Renault va prezenta pe 30 octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Sao Paolo, conceptul Duster Oroch. Modelul a fost proiectat integral în Centrul de Design Renault pentru America Latină,

Conceptul Duster Oroch are o cabină dublă pentru cinci pasageri, roţi de 18 inci, iar tabloul de bord are un ecran multimedia care prezintă în timp real imagini capturate de două camere instalate în spatele vehiculului.

Conform datelor celor de la Renault, modelele pick-up reprezintă in jur de  75% din piaţa vehiculelor comerciale uşoare din America de Sud, cu  peste 920.000 de unităţi vandute.

Acesta este si motivul, pentru care Renault a preferat să prezinte conceptul Duster Oroch în Brazilia şi nu la Salonul Auto de la Paris, salon care s-a desfăşurat în perioada 2 – 19 octombrie.

Laurens van den Acker, şef de design la grupul Renault. a declarat : “Duster Oroch este un model robust, reprezintă munca desfăşurată de centrul de design al Renault din Sao Paulo şi comprimă o energie emoţională, caracteristică designului din America Latină”.

Denis Barbier, preşedintele diviziei din America de Nord şi de Sud a producătorului auto franceza precizat : “Duster Oroch reprezintă o ilustrare concretă a strategiei noastre de a dezvolta produse destinate pieţelor din America Latină”.

În anul 2013, la nivel mondial, au fost vândute 376.000 de automobile de teren Duster. Primele cinci pieţe pentru acest automobil, de la lansare şi până acum, sunt: Rusia, unde au fost vândute 151.633 unităţi sub brandul Renault, Franţa – cu 145.612 unităţi sub brandul Dacia, Brazilia – cu 117.303 unităţi sub brandul Renault, India – cu 85.974 unităţi sub brandul Renault, şi Germania – cu 70.159 unităţi sub brandul Dacia.

Comments

comments