Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Elena Udrea acuza : Am fost filata de serviciile secrete

Elena Udrea acuza : Am fost filata de serviciile secrete

Președintele PMP, Elena Udrea, a calificat, joi, informațiile apărute în România pe ‘un site neasumat și care nu mai există deja’ drept ‘o lucrătură tipică serviciilor’, ‘justificată de interesul celor care sunt în competiție, dar și al celor care stau în spatele lor’. ‘În spatele lui Ponta și Iohannis stau nu doar două structuri înțesate de oameni corupți, ci și reprezentanți ai serviciilor secrete, care au ales să joace în mod ocult în favoarea unuia sau altuia dintre candidați. Miza o reprezintă voturile Elenei Udrea’, a spus prezidențiabilul PMP într-o conferință de presă la sediul partidului.

Candidatul PMP la președinție a arătat că fotografiile în care apare alături de Alina Bica și Ana Maria Topoliceanu sunt făcute de ‘profesioniști’, la comanda serviciilor secrete. ‘Modul în care sunt făcute pozele, de la distanță, profesionist, cu aparatură de specialitate și de sus demonstrează clar că nu e vorba de un simplu paparazzi, ci de profesioniști. S-au cerut facturi de la recepția hotelului, care nu puteau fi obținute decât la cererea unor instituții. Voi acționa în judecată hotelul’, a spus Elena Udrea.

Liderul Partidului Mișcarea Populară a explicat că vizita la Paris, în timpul căreia a fost ‘filată de serviciile secrete pe cheltuiala statului român’, a fost una privată. ‘Este un filaj al serviciilor secrete care s-au obosit, pe cheltuiala statului român, să mă fileze într-un week-end privat, alături de două prietene pe care le cunosc de ani de zile și de care mă leagă o relație de prietenie. Pe Ana Maria Topoliceanu o știu de 20 de ani, iar Alina Bica era în trecere prin Paris, mergea la o întâlnire oficială la Haga. Nu înțeleg relevanța situației’, a afirmat Elena Udrea.

Președintele PMP a atras atenția că aceste practici continuă, ea fiind fotografiată în propria casă în data de 27 octombrie. ‘Am fost fotografiată în propriul apartament. Spre miezul nopții. Este o presiune extraordinară la care sunt supusă. Se cere retragerea mea din competiție. Nu mă voi retrage ! Merg până la capăt !’, a precizat Elena Udrea.

Candidatul PMP la președinție și-a exprimat ‘temerea’ în legătură cu ‘riscul de a ne întoarce într-un regim în care ne era teamă că Securitatea află ce punem pe masă’. ‘Cu Ponta, un candidat slab, șantajabil, având în spate un partid plin de corupți, cu Iohannis, un candidat care stă sub semnul incompatibilității, este ușor să vezi jocul structurilor din spatele acestei lupte pentru putere’, a subliniat Elena Udrea.

Comments

comments