Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Elena Udrea a fost azi la Curtea de Arges

Elena Udrea a fost azi la Curtea de Arges

Presedintele PMP, Elena Udrea a vizitat fabrica de confecții EREEA, renumita companie producătoare de echipament sportiv din Curtea de Argeș, unde a discutat cu cele 500 de angajatoare despre problemele femeilor din acest sector de producție.

Elena Udrea le-a asigurat de tot sprijinul său în vederea obținerii unor facilități care să fie stipulate și în Codul Muncii.

Elena Udrea a vizitat si Uzinele Dacia unde a propus astăzi, soluții concrete în sprijinul unuia dintre cei mai mari investitori străini, printre măsurile care trebuie luate cu celeritate numărându-se: autostrada Pitești-Sibiu, accelerarea programului’ Prima mașină’, dar și obligativitatea ca instituțiile statului să achiziționeze mașini de producție internă.’

Pentru a susține dezvoltarea acestei întreprinderi, urgentă este construirea autostrăzii Pitești – Sibiu.

Candidatul PMP s-a întâlnit cu membrii și simpatizanții PMP Argeș, la Universitatea’ Constantin Brâncoveanu’ din municipiul Pitești, unde a făcut referiri la candidatul ACL, Klaus Iohannis, care pretinde a fi candidatul Opoziției, deși a fost absent pe ce spectrul de dreapta în ultimii ani.’ Iohannis a apărut în această vară drept candidatul opoziției și candidat de centru-dreapta. Întrebarea mea este: unde a fost domnul Iohannis în ultimii cinci ani ? Mai mult, eu nu văd nicio acțiune, nicio declarație din care să rezulte că domnul Iohannis este contracandidatul lui Victor Ponta.

Ce a făcut dl Iohannis în ultimii cinci ani, ca politician de centru-dreapta ?’, a punctat Elena Udrea.

De asemenea Președintele PMP s-a referit și la refuzul candidatului ACL de a intra într-o dezbatere electorală cu Elena Udrea, astfel ca românii să decidă cine este adevăratul candidat al Dreptei:’ Revină la Provocarea pe care am lansat-o încă de la începutul campaniei, de a merge în fața electoratului, pentru a le arăta românilor cine a făcut mai multe pentru țară. Această confruntare ar fi putut da argumente electoratului de dreapta pentru votul pe care îl va da în alegeri’, a precizat Elena Udrea.

Într-o conferință de presă susținută, în această după-amiază în municipiul Pitești, Elena Udrea s-a adresat femeilor, care pot să schimbe viitorul României:’ Femeile contează enorm în momentul acesta în societate și opțiunea lor poate schimba soarta României. Îmi doresc ca toate femeile să își poată permite tot ce ea ce vor ele, dar pentru asta țara trebuie să meargă bine. Doar cei de rea-credință mai vor ca femeile să mai demonstreze ceva. Și femeile și românii pot avea o viață mai bună dacă vor face ultimul pas pentru a sustine o Femeie Presedinte’, a concluzionat candidatul PMP Elena Udrea.

Comments

comments