Femeie din Malureni atacata de un lup turbat

O femeie din comuna Mălureni a fost muşcată, in seara de vineri, de un lup.

Pentru a-l alunga, sătenii au alergat cu drujba după el, iar poliţiştii au pus lupul pe fugă cu furcile.

Bătrâna a fost muşcată chiar în curtea casei,pe scări, după ce câinii din gospodărie fuseseră puşi la pământ de fiara sălbatică

Un lup a intrat în curtea unei femei în vârstă de 74 de ani, Elisabeta Antonie, şi s-a luat la luptat cu cei doi câini aflaţi în gospodărie.

Lătratul cainilor au scos-o pe bătrână din casă. In momentul cand a pasit pe treptele casei, lupul a năpustit asupra ei. Femeia, în vârstă de 74 de ani, a început să ţipe. Alertaţi de zgomote, vecinii s-au dus să vadă ce se întâmplă. Femeia era muşcată de mână, iar fiara alearga prin curte. Oamenii au sunat la 112 şi au încercat să-l alunge cu o drujbă. Poliţiştii, sosiţi şi ei la faţa locului, au alergat animalul cu o furcă.

La faţa locului a sosit un echipaj de la ambulanţă, care a transportat-o pe bătrână la Spitalul Judeţean din Piteşti.

Emil Ghiţă, asistent la Ambulanţa Argeş a declarat :”Am văzut lupul cum a fugit. S-a speriat de semnalele ambulanţei şi ale poliţiei. Când am sosit noi, îl alerga un băiat cu drujba. L-a atacat şi pe el, dar l-a atins cu lama de la drujbă şi a fugit. Şi poliţiştii au alergat după lup, cu o furcă. Pe femeie noi am găsit-o în pat. Are o plagă muşcată la antebraţul drept de 7 – 8 centimetri. Casa este izolată, la marginea satului.

Elisabeta Antonie a povestit teribila intamplare : ”Eram în curte, pe scară. Era un lup turbat…turbat. Cum am ieşit din casă a sărit pe mine. M-am speriat rău. Dumnezeu ştie! Nu am păţit de când sunt, aşa ceva. Eu nu am mai văzut lup până acum. Urşi mai veneau prin preajma casei, dar lupi, nu…nu. Nici nu mă gândeam să intre lupul la mine în curte. ”.

Animalul care a atacat-o pe femeia de 74 de ani, a fost capturat. Vânătorii au fost cei care  i-au venit de hac şi l-au împuşcat în cele din urmă.

Rezultatele de laborator ale medicilor de la DSV confirma faptul ca lupul era turbat.
Bătrâna a rămas internată la secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean Piteşti, starea ei fiind stabilă.

Comments

comments

admin Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *