Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Ilie Nastase a jucat tenis in Curtea de Arges

Ilie Năstase, George Cosac şi Andrei Pavel, au jucat un meci demonstrativ la inaugurarea Tenis Club din Curtea de Argeş

Preşedintele FR Tenis, George Cosac, alături de foştii mari jucători Ilie Năstase şi Andrei Pavel au fost invitaţi să susţină o partidă demonstrativă in data de vineri, 27 iunie, cu ocazia inaugurării bazei sportive Tenis Club din Curtea de Argeş.
La bazei sportiva Tenis Club din Curtea de Argeş, are loc prima editie a a Press Cup “Dr. Oetker” la tenis.

La acesta competitive particiapa jurnalişti din Moldova, Camerun, Congo, Franţa, Belgia şi România. Partidele vor fi officiate de arbitrul internaţional francez Herve Madramany (“silver badge, iar actorul Victor Yila va prezenta programul artistic.

Ioan Cozma, directorul General al Dr. Oetker a declarat : “După organizarea în Curtea de Argeş a numeroase turnee europene (Argeş Cup, European Summer Cup Girls 16 sau Trofeul “Victor Hănescu”) pe listă s-a adăugat acum şi Vitality Open Tour, turneu ITF Futures, pentru băieţi, dotat cu premii de 10.000 $. Înaintea acestor competiţii de anul acesta organizăm, în premieră pentru România, o cupă internaţională a presei la tenis.”

Organizatorul acestui tureui este Smart Corporation Group.

Ilie Nastase a castigat 57 de titluri la simplu, dintre cele mai importante se numara  și US Open în 1972, respectiv Roland Garros în 1973.

Acesta a declarat la deschiderea bazei sportive de la Curtea de Arges.: “N-am avut norocul când am fost Preşedinte de Federaţie să inaugurez o bază sportivă atât de frumoasă. I-am văzut şi pe cei mici, care sunt foarte entuziasmaţi. Ar trebui să existe mai multe cluburi de acest tip. Din păcate, Ministerul şi Federaţia Română de Tenis nu au întotdeauna astfel de bugete. Oameni ca domnul Cozma, care au investit, sigur că fac diferenţa”.

Ceorge Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a declarat: “E un moment foarte important pentru această zonă şi pentru Curtea de Argeş. Vrem să fim alături de cei care investesc nu numai resursele financiare, ci şi resursele umane. Cred că dl. Cozma este piesa principală din acest angrenaj care a dus la construcţia acestei baze de sănătate şi de performanţă, în acelaşi timp”.

La deschiderea bazei sportive a participat si preşedintele Consiliului Judeţean Argeş,  Florin Tecău, care a declarat: “Vin întotdeauna cu plăcere la Curtea de Argeş pentru că avem parteneriate deosebite cu Primăria, Consiliul Local  şi cu domnul Ioan Cozma. Îi mulţumesc domnului director Borţan pentru modul în care organizează şi gestionează această bază sportivă. Suntem parteneri şi sper ca, în continuare, să dezvoltăm şi să promovăm astfel de iniţiative.”

Comments

comments