Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Incendiu puternic in Bascov la o fabrica de cauciuc

O fabrică de prelucrare a produselor din cauciuc a luat foc, în această dimineaţă, incendiul întinzându-se pe o suprafaţă de peste o sută de metri pătraţi. Pompierii militari au intervenit de urgenţă cu cinci autospeciale cu spumă, o autoscară şi un echipaj de ambulanţă, intervenţia fiind îngreunată din cauza fumului foarte gros.

Incendiul a fost anunţat de către unul dintre paznicii societăţii, care a observat că iese foc din depozitul firmei, iar focul s-a manifestat pe o suprafaţă de 1500 de metri pătraţi la pavilionul administrativ şi la depozitul în care erau articole din cauciuc şi materiale inflamabile, pagubele, la o primă evaluare fiind însemnate. Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale şi autoscara mecanică, opertiunea fiind dificilă din cauza flacărilor violente şi fumului dens, conducerea ISU confirmând că nu există victime. Incendiul a fost stins după o intervenţie care a durat trei ore, iar pompierii militari au mai rămas la faţa locului pentru a se asigura că focul nu va reizbucni, urmând ca în cursul zilei de astăzi să se stabilească şi împrejurările în care au apărut flăcările.

Cei peste 100 de muncitori ai fabricii din comuna argeşeană Bascov, care trebuiau să intre în schimbul unu, au aşteptat timp de mai bine de două ore în faţa fabricii, însă, ulterior, au fost trimişi acasă de către conducerea companiei.

Comments

comments