Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Iohannis nu negociaza cu ceilalti candidati de la prezidentiale

Candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, spune că nu va negocia cu candidații care au ieșit din cursă pentru a fi susținut în turul doi.

„Nu voi negocia cu niciun politician. Îmi doresc votul tuturor românilor, dar îmi doresc votul direct, fără să negociez cu politicieni”, a preiczat  Klaus Iohannis.

„Rezultatul primului tur confirmă faptul că schimbarea este posibilă în România. Eu mă angajez pentru o națiune respectată, în care legile funcționează, o Românie a bunăstării și a locurilor de muncă. Eu sunt reprezentantul dreptei românești, deci împotriva stângii neautentice, nereformate, corupte. Îi chem alături pe românii care cred că se mai poate face o schimbare”, a mai spus candidatul ACL, Klaus Iohannis

Despre scandalul votului din diaspora, Iohannis a spus că guvernul Ponta nu e capabil să organizeze nici măcar o zi de alegeri.

„Ieri am avut o situație scandaloasă în diaspora. S-a dovedit că avem nevoie de schimbare pentru că acest Guvern își disprețuiește cetățenii și este incapabil”.

Comments

comments