Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Jaf la o casa de pariuri din judetul Arges

Luni 24 martie in jurul orelor 21.50, Politia Costesti a fost sesizata telefonic de catre vanzatoarea unei societati de pariuri sportive din orasul Costesti, jud. Arges, despre savarsirea unei infractiuni de tilharie in incinta societatii.

La fata locului s-au deplasat politistii Serviciului de Investigatii Criminale si Politiei Orasului Costesti, care, din primele cercetari, au stabilit ca un barbat cu fata acoperita a intrat in sala de jocuri si a amenintat cu un cutit o angajata a societatii, iar dintr-un sertar a luat o suma de bani, dupa care a fugit.

In urma verificarilor si investigatiilor efectuate, la scurt timp, a fost identificat autorul faptei un barbat de 24 ani, din Costesti, judetul Arges, care prin amenintarea cu un cutit a deposedat-o pe vanzatoarea societatii de suma de 2490 ron.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, iar fata de autor s-a luat masura retinerii pe baza de ordonanta, urmand a fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

A fost intocmit dosar penal pentru comiterea infarctiunii de tilharie, fapta prevazuta si pedepsita de art. 233 codul penal.

Comments

comments