Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Judetul Arges are un nou prefect

Judetul Arges are un nou prefect

Guvernul a decis încetarea mandatului şi numirea în funcţie pentru 19 posturi de prefect şi două de subprefecţi.

Astfel, potrivit documentelor privind hotărârile de guvern, prefectul judeţului Argeş, Mihail Adrian Oprescu, a fost înlocuit cu Cristian Soare.

Prefectul de Argeş, Mihail Adrian Oprescu, a fost înlocuit din funcţie cu Cristian Soare.

Săptămâna trecută, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, anunţa schimbări semnificative la nivelul prefecţilor, după ce Execuitvul a analizat capacitatea de reacţie a acestora şi dorinţa lor de se implica sau nu politic în campania electorală. Dan Suciu mai spunea că noii prefecţi vor fi numiţi fără concurs, deoarece timpul e scurt

“A fost o trecere în revistă a activităţii prefecţilor şi o analiză a comportamentului, atât în ceea ce priveşte capacitatea de a reacţiona, cât şi dorinţa de a nu se implica politic în campania electorală. Evaluarea s-a făcut, vor urma în cel mai scurt timp, probabil până la finalul lunii, schimbări care vor viza un număr semnificativ de prefecţi”, a spus Suciu, miercuri, la finalul şedinţei Executivului.
El a adăugat că actualul Guvern nu va organiza concursuri pentru ocuparea posturilor care rămân vacante invocând timpul scurt avut la dispoziţie de Cabinetul Cioloş.

Comments

comments